Home » Fóti Dal Alapítvány

Beiratkozási űrlap kitöltése

Nyilatkozat tanulói jogviszony megszüntetéséről, változásáról

Kategóriák

Beiratkozási űrlap kitöltése

Nyilatkozat tanulói jogviszony megszüntetéséről, változásáról

Kategóriák

Fóti Dal Alapítvány

A Fóti Dal Alapítvány 1993 áprilisában jött létre a város kulturális életének, azon belül elsősorban a zeneoktatás és a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek zenei nevelésének támogatására. Az alapítvány több évtizedes működése  alatt egyre inkább bizonyította létjogosultságát a napjainkra lassan perifériára kerülő zeneoktatás felkarolásával, illetve a helyi rendezvények megrendezéséhez nyújtott önzetlen segítségével, melyek nélkül az egyéb támogatásokat nélkülözni kényszerülő zeneiskola és a fóti zenei élet kétség kívül nem büszkélkedhetne évről évre javuló színvonalával. A zeneoktatás térítési díjkötelezettsége miatt fellépő szociális esélyegyenlőtlenség enyhítésére is alapítványunk a város egyetlen olyan szervezete, mely a rászoruló családoknak segítséget nyújthat.

A zeneiskola többéves tapasztalatai szerint az anyagi nehézségek között élő és egyéb problémákkal küzdő családok gyermekeinek igen nagy segítség gondjaik leküzdésében, de még tanulási képességeik fejlesztésében is igen nagy a zenei nevelés hatása. Az alapítvány ezért is fordít kiemelt szerepet azon rendezvények felé, melyen gyermekek működnek közre, mert az együtt muzsikálások alkalmával egyformán fontos szereplőként képességeikből vagy szociális hátrányukból fakadó különbségek kiegyenlítődhetnek.

Fót közéletének az évek alatt egyre fontosabb mozgatója lett a zeneiskola és a zenei nevelés, mely a szülők és a környék hasonló intézményei között is elismerést vívott ki. Alapítványunk tevékenysége révén ez a pozitív tendencia mai napig folyamatosnak mondható, ezért töretlen lelkesedéssel kívánunk a jövőben is lehetőségeinkhez mérten céljainkért a legtöbbet megtenni.

Fóti Dal Alapítvány
2151 Fót, Dózsa György út 12-14
Tel: 27/528945, Fax: 27/538950
Adószámunk: 18662319 – 1 – 13
Számlaszám: 66000028 – 15419947

10 ok, amiért a gyerekednek zenét kellene tanulnia kattints a képre

Intézményünk fenntartója:

Dunakeszi Tankerületi Központ
Cím: 2120 Dunakeszi, Állomás stny 4.
Telefon: +36 27795 206
E-mail: dunakeszi@kk.gov.hu
Honlap: https://kk.gov.hu/dunakeszi
Adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem.dunakeszi@kk.gov.hu
https://kk.gov.hu/kozerdeku-adatok-dk
Integritás tanácsadó: http://kk.gov.hu/tajekoztato-anyagok45

Támogatóink

Fót Város Önkormányzata