Beiratkozási űrlap kitöltése

Nyilatkozat tanulói jogviszony megszüntetéséről, változásáról

Kategóriák

Beiratkozási űrlap kitöltése

Nyilatkozat tanulói jogviszony megszüntetéséről, változásáról

Kategóriák

„Ismerd meg Liszt Ferenc életét és műveit!” műveltségi vetélkedő

Április 16-án 10 órától „Ismerd meg Liszt Ferenc életét és műveit!” elnevezésű műveltségi vetélkedőt tartottunk a Vörösmarty Művelődési Házban, tisztelegve névadónk előtt. Tankerületünk alapfokú művészeti iskoláit invitáltuk az eseményre, melyen végül 5 intézmény (a Csömöri Krammer Teréz Zenei Alapfokú Művészeti Iskola, a Dunakeszi Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola, a Frédéric Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola, a Klapka György Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola) nyolc csapata mérte össze tudását. Köszönöm szépen Balogh Kálmánné, Zelenáné Báródi Gabriella és Horváth István zsűritagok értékelését, akik méltatták a felkészítő tanárok munkáját és a növendékek igyekezetét. Hálásan köszönjük, hogy támogatta a rendezvény létrejöttét a Dunakeszi Tankerületi Központ, Fót Város Önkormányzata, a Fóti Dal Alapítvány és az Ambrózia Cukrászda.

Illés Erika igazgató

„Liszt és Európa” – előadás a Művészetek Palotájában

2024. április 15-én növendékeinkkel részt vettünk egy matiné-koncerten a Művészetek Palotájában. Fülei Balázs és Szélpál Szilveszter segítségével egy zenei utazást tettünk Liszt Ferenc életének helyszíneit „bejárva”. Műveinek meghallgatása, az elhangzott darabok érdekességeinek megismerése a gyermekek és a pedagógusok érdeklődésére is számot tartott. Partnerintézményként a továbbiakban is tervezünk látogatásokat a Müpába.

Illés Erika igazgató

Gitár kamarakoncert

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Tavaszi koncert – 2024. április 9. (kedd) 18 óra

Húsvéti üdvözlet

VIII. Pest Vármegyei Rézfúvós Verseny – „3 Dániel” Gödön

2024. március 27-én a VIII. Pest Vármegyei Rézfúvós Versenyen Nemeshegyi Dániel trombita tanszakos növendék képviselte Intézményünket, aki az I. korcsoportban 3. helyezést ért el. Szeretettel gratulálok neki, felkészítő tanárának, Erős Dánielnek, valamint köszönöm szépen korrepetitori munkáját Rigó Dánielnek.

Illés Erika igazgató

Látogatás a bölcsődében

Izgatottan vártuk a 2024. március 26-i napot. Első ízben látogattunk – Intézményünk képviseletében – a Fóti Apponyi Franciska Egyesített Óvoda és Bölcsőde, Holdvilág Bölcsőde tagintézményébe. A gyermekek érdeklődő tekintettel fogadtak Bennünket. A környezet elvarázsolt mindkettőnket: a kisgyermeknevelők és dajkák gondoskodó lénye, a tavaszi dekoráció sokszínűsége. A bölcsődések lelkes közönségként hallgatták Gellért Gabriella tanárnő énekét és gitárjátékát. Hálásan köszönöm neki, hogy segített a program megvalósulásában!

Illés Erika igazgató

Látogatás az óvodában

Ebben a tanévben immár harmadszor vendégeskedtek növendékeink az óvodásoknál. Ezúttal a Kéknefelejcs Tagóvodában kedveskedtek mini-koncerttel a gyermekeknek. Köszönöm szépen, hogy muzsikával telivé varázsolták számukra a hétfő délelőttöt. Továbbá köszönöm szépen kollégáimnak a szervezést és a felkészítő munkát!

Illés Erika igazgató

III. Veresegyházi Fesztivál Magyar Zeneszerzők Műveiből

A mai napon, 2024. március 22-én került megrendezésre a III. Veresegyházi Fesztivál, ahová az ország minden tájáról érkeztek versenyzők. Ebben az évben a zongora tanszakosok, illetve a hegedűsök és a csellisták mérettették meg magukat, 4 korcsoportban. Három növendékünk képviselte az Intézményt: Baldoni Matteo (zongora – tanára: Győri Gabriella), Domokos Emese (cselló – tanára: Lakatos Gabriella Mária, korrepetitora: Rigó Dániel) és Sóti András (zongora – tanára: Pusztai Zoltánné). Emese produkcióját különdíjjal jutalmazta a zsűri. Hálásan köszönöm a felkészülésre fordított sok-sok időt és energiát! Szívből gratulálok mindannyiuknak! Büszkén hallgattam őket, csodálatosan muzsikáltak!

Illés Erika igazgató

VI. Regionális és Budapesti Gitárfesztivál

Szeretettel gratulálok Géczi Nóra növendékünknek, aki a VI. Regionális és Budapesti Gitárfesztiválon dicséretben részesült. Tanára: Pénzes Csilla

A 2023/2024. tanév további eseményei:

2024. május 11. (szombat) 9-13 óra - III. Tanszakválasztó Családi nap (Vörösmarty Művelődési Ház)

2024. május 14. (kedd) 18 óra II. Regionális Gitárzenekari Találkozó (Vörösmarty Művelődési Ház)

2024. május 28. (kedd) 18 óra Magyar Klasszikus Zene Napja (Vörösmarty Művelődési Ház)

2024. június 1-15. - Beiratkozás a 2024/2025. tanévre

2024. június 10. (hétfő) 14.30-18 óra között - Felvételi meghallgatás új növendékek számára (Fót)

2024. június 10. (hétfő) 14-17 óra között - Felvételi meghallgatás új növendékek számára (Csomád)

2024. június 21. (péntek) - tanítás nélküli munkanap

2024. június 24-28. (hétfő-péntek) IV. Nyári Művészeti Tábor

2024. június 24. (hétfő) 18 óra - Tanévzáró hangverseny (Vörösmarty Művelődési Ház)

Intézményünk fenntartója:

Dunakeszi Tankerületi Központ
Cím: 2120 Dunakeszi, Állomás stny 4.
Telefon: +36 27795 206
E-mail: dunakeszi@kk.gov.hu
Honlap: https://kk.gov.hu/dunakeszi
Adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem.dunakeszi@kk.gov.hu
https://kk.gov.hu/kozerdeku-adatok-dk
Integritás tanácsadó: http://kk.gov.hu/tajekoztato-anyagok45

10 ok, amiért a gyermekeknek zenét kellene tanulnia

Támogatóink

Fót Város Önkormányzata